Tuesday, 29 November 2011

1st Contest:KaChing KaChing



syima join 1st Contest:KaChing KaChing

Syarat-syarat:

Cara Pertama
1. Kalau kalian baik hati follow la blog Ini dan Ini..Takde paksaan pun;)
2. Kalau rajin, buat la entry tentang KaChing KaChing Contest ni dan jgn lupe letak gambar banner tu..sangat-sangat dialu-alukan
3. Bila dah siap, jangan lupa komen di entry ini berserta dengan link entry anda dan juga jawapannye yea

Cara Kedua
1. Kalau kalian baik hati follow la blog Ini dan Ini..Takde paksaan pun;)
2.Kalau tak de blog ataupun xbape nak rajin nak buat entry, kalian boleh saja jawab di bahagian komen entry ini

Seorang dibenarkan teka 2 kali dalam 1 komen...

2 comments:

Ann@zanyra said...

tq syima sudi join contest kami..gud luck:)

Ann@zanyra said...

thniah syima...awak menang tempat pertama..sila emailkan detail ke cantik_menawan25@yahoo.com