Tuesday, 14 February 2012

Pupel Liyana Mega Giveaway




syima join Pupel Liyana Mega Giveaway.
harap ada rezeki syima kat sini.



Syarat-Syarat Menyertai Pupel Liyana Mega Giveaway ialah:

1. Buat satu entri di blog anda mengenai Mega Giveaway ini dengan tajuk "Pupel Liyana Mega Giveaway",pastikan ada banner "Pupel Liyana Mega Giveaway " didalam entri tersebut dan dilinkkan ke entri ini.
2. Pastikan anda merupakan follower Pupel Liyana Official Blog & Like Pupel Liyana Blogspot Page.
3. Wajib Like, Follow dan letakkan senarai penaja berikut di dalam entri GA anda: (Jujur tau, pupel boleh tau awak klik tak kat pautan yang pupel bagi tu:))


tag
Hanis
Maya
Faizal
Anum
Merycontest

IntaNBerliaN's First Giveaway



syima join IntaNBerliaN's First Giveaway.
harap ada rezeki syima kat sini..



Sponsor...

Sunday, 12 February 2012

AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah




syima join AWESOME GIVEAWAY by Farez Shah.
harap ada rezeki syima di sini..




Sponsor
  • Butik fiQ'Ra: blog /fanpage
  • FYA PELANGI VII: fanpage /blog 
  • Amirnawawi: fanpage/blog
  • Farez Shah 
  • Kedai Kaspersky Online : fanpage/blog
  • Bila Jejari Bercherita : fanpage/ blog

syima tag
anum
akmal
hanis



hadiah2 nyer ialah:

 -1x pemenang untuk shawl n inner dari butik fiQ'Ra
-1x pemenang for earphone daripada FYA PELANGI VII
-1x pemenang for t-shirt from amirnawawi
-1x pemenang untuk free header dari farez shah (boleh demand)
-1x pemenang untuk kaspersky anti-virus for 1 pc dari kedai kaspersky online
-1x shawl from Bila Jejari Bercherita

Tuesday, 31 January 2012

Monday, 30 January 2012

ZYASH 1st GIVEAWAY

ZYASH 1st GIVEAWAY



SYIMA JOIN ZYASH 1st GIVEAWAY.
Harap ada rezeki syima kat sini.


Syima dapat tahu ZYASH 1st GIVEAWAY ini daripada blogger affaf.
dan ingin menyertai kerana ingin menang hadiah sabun itu.


syima tag
anum
syikin

Sunday, 29 January 2012

Segmen: Kenali Zahidah Wahid




syima nak join Segmen: Kenali Zahidah Wahid..
harap ada rezeki untuk syima


Untuk yang nak dapatkan EXTRA FIVE DRAW (mean you will get total SIX DRAW), boleh jawab this question:
1. Nama sebenar Zahidah Wahid (nazurah zahidah binti umar baki)
2. Tarikh lahir Zahidah Wahid (17 April)
3. Bilangan adik beradik Zahidah Wahid (5 orang)
4. Zahidah Wahid anak yang ke (yang 2)
5. Zahidah Wahid merupakan alumni (SMK (A) Matang SPM 2004Labuan Matriculation College 2005/2006 Physical Science and Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) 2006/2010 Civil Engineering Group 2)
6. Zahidah Wahid bekerja sebagai  (CMP Engineer)
7. Blog pertama Zahidah Wahid (http://dihaz17-foryou.blogspot.com/)

8. Bilakah Zahidah Wahid mula berblog? (8 February 2009)
9. Entry pertama Diary Zahidah Wahid dipublish pada (7 April 2011)
10. Berikan komen/cadangan anda tentang blog Diary Zahidah Wahid

      (Komen Syima, blog Diary Zahidah sangat menyerlah.. banyak cerita)




syima tag
anum
Alvas
Fatihah




Hadiah:
RM10 (cash/reload)
RM5 (cash/reload)
Shawl dan Inner by Butik Fiq’ra BlogButik Fiq’ra Fanpage
VCO, Collagen, Femme Vita (For girl 16 years above) / Men Vita by Amni VCO Catalyst Blog,Amni VCO Catalyst FanPage
1xPen drive metal 8GB dan 2xPen drive metal 4GB by Kedai Pen Drive Yoonic BlogKedai Pen Drive Yoonic FanPage
10xHadiah Misteri by Jajawafi Plasa BlogJajawafi Plasa FanPage

Saturday, 28 January 2012

QUEENPINK LUCKY DRAW

 
 
 
 
 syima join QUEENPINK LUCKY DRAW..
harap syima bertuah kat sini..


HADIAH PERTAMA : LONG DRESS + SHAWL
HADIAH KEDUA : BLOUSE + SHAWL
HADIAH KETIGA :  PURSE + SHAWL

HADIAH TAMBAHAN : SHAWL UNTUK 7 ORANG
 

best of 2011


 



syima join best of 2011..
harap ada rezeki syima kat sini.


pencapaian paling best syima untuk tahun 2011.. ialah syima banyak menang
Giveaway-Giveaway yang syima join..
tapi harap tahun ni syima boleh join Ga yang lebih besar la..


hadiah:


Maybelline Mascara (1 Pemenang)


RM5 top-up (3 Pemenang)


GIVEAWAY 1ST CIK VIOLET




Syima join GIVEAWAY 1ST CIK VIOLET.
harap ada rezeki syima kat sini.


Syima dah like n follow semua sponsor.

syima tag.
Anum
Amirah
Fieda